Logo Bernheze
Ontwerpbestemmingsplan Broekhoek 44a, Cereslaan 6, Heesch

Het college van burgemeester en wethouders van Bernheze maakt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening de ter inzage legging bekend van het ontwerpbestemmingsplan Broekhoek 44a, Cereslaan 6 in Heesch.

Inhoud

Het bestemmingsplan behelst de bedrijfsverplaatsing van cateringbedrijf Van Gruijthuijsen. Het bedrijf verplaatst naar een nieuw te bouwen bedrijfspand aan de Cereslaan 6 in Heesch. Het huidige bedrijfspand aan Broekhoek 44a wordt gesloopt. Op deze locatie worden twee vrijstaande woningen gebouwd. De bestaande bedrijfswoning blijft gehandhaafd. Het nieuwe bedrijfspand voorziet straks in de vestiging van maximaal vier bedrijven (inclusief cateringbedrijf).

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan, inclusief bijbehorende stukken, ligt met ingang van 2 juli 2012 gedurende zes weken tijdens openingstijden ter inzage in het gemeentehuis, De Misse 6 in Heesch. De plannen zijn digitaal raadpleegbaar en te downloaden via de websites www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.1721.BPBroekh44aCeresl6-ow01) en www.bernheze.org (onder Mijn Omgeving/Wonen en Bouwen/Bestemmingsplannen).

Reageren

Gedurende de termijn van inzage kan iedereen op de ontwerpbestemmingsplannen reageren door het indienen van een zienswijze. Deze kunt u richten aan de gemeenteraad van Bernheze, Postbus 19, 5384 ZG Heesch. Indien u uw zienswijze mondeling wilt geven kunt u een afspraak maken met de mevr. M. de Ruiter van afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Grondzaken, telefoon (0412) 45 88 88.

Naar boven