Logo Amsterdam - Oost
Ontwerpbestemmingsplan Eenhoorn II en het ontwerpbesluit hogere waarden Eenhoorn II

Het Dagelijks Bestuur van stadsdeel Oost maakt, ingevolge de Wet ruimtelijke ordening, het volgende bekend.

Terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan Eenhoorn II en het ontwerpbesluit hogere waarden Eenhoorn II liggen met ingang van 28 juni 2012 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage.

Het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbesluit hogere waarden zijn digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Tevens zijn het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbesluit hogere waarden in te zien bij:

  • De balie Publieksvoorlichting van het stadsdeelkantoor Oost, Oranje-Vrijstaatplein 2 te Amsterdam. Deze is op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag geopend van 8:00 tot 17:00 uur en op donderdag van 8:00 tot 12:00 uur. Kijk voor meer informatie over de openingstijden op www.oost.amsterdam.nl, bij ‘openingstijden’ of bel met 020-253 5444;

  • Projectbureau Wibaut aan de Amstel, Wibautstraat 214, bel voor openingstijden 020-552 9494.

Inloopavond

Op dinsdag 10 juli 2012 wordt een inloopavond over dit bestemmingsplan, het ontwerpbesluit hogere waarden en het bestemmingsplan Eenhoorn I georganiseerd.

Wanneer: dinsdag 10 juli 2012

Waar: Hotel Casa 400 (het nieuwe hotel), Eerste Ringdijkstraat 4

Tijdstip: 19.00 uur tot 21.00 uur

Omschrijving van het plan

Het plangebied ligt in stadsdeel Oost in de gemeente Amsterdam. Het plangebied wordt begrensd door de Ringdijk aan de noordzijde, de Nobelweg aan de oostzijde, de Kamerlingh Onneslaan aan de zuidoostzijde en de grens met het bestemmingsplan Eenhoorn I, die loopt via de George Westinghousestraat via een deel van de James Wattstraat tot de Kamerlingh Onneslaan aan de zuidwestzijde. Op onderstaand kaartje is het plangebied weergegeven.

Ontwerpbesluit hogere waarden Eenhoorn II

In het plangebied is geluidgevoelige bebouwing geprojecteerd, o.a. in de vorm van woningen. In verband hiermee dienen voorafgaand aan de vaststelling van het bestemmingsplan hogere waarden voor het wegverkeersgeluid te worden vastgesteld. Om deze reden ligt met het ontwerpbestemmingsplan het ontwerpbesluit tot vaststelling hogere waarden voor wegverkeersgeluid ter inzage.

Zienswijzen

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan en kan een belanghebbende zijn zienswijze over het ontwerpbesluit hogere waarden naar voren brengen bij de Stadsdeelraad.

Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen naar Stadsdeel Oost, Afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling en Duurzaamheid, t.a.v. dhr. H. Ombre, Postbus 94801, 1090 GV Amsterdam. Voor mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken met Projectbureau Wibaut aan de Amstel, tel. 020-552-9494, bereikbaar van 9.00 tot 17:00 uur of via email a.van.debent@wibautaandeamstel.nl.

Amsterdam, 27 juni 2012

Dagelijks Bestuur van stadsdeel Oost.

Naar boven