Ontwerpbestemmingsplan ‘ERL-locatie’

Burgemeester en wethouders van Rijswijk maken bekend dat op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, van 27 januari tot en met 8 maart 2012 voor een ieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘ERL-locatie’.

Het plangebied betreft het terrein van het voormalige Energiebedrijf Rijswijk-Leidschendam (ERL).

Het wordt globaal begrensd door de Schoolstraat, de Blekerslaan, de Frederik Hendrikstraat en de Stadhoudersstraat.

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in het oprichten van 17 eengezinswoningen en herenhuizen, één commerciële ruimte van circa 80m2 en een bovengrondse parkeergarage met 37 parkeerplaatsen in het middengedeelte van het terrein.

Het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbesluit tot vaststelling liggen gedurende de bovengenoemde termijn van zes weken ter inzage bij de balie Publieksvoorlichting in de hal van het Stadhuis, Bogaardplein 15 te Rijswijk. De balie is op werkdagen geopend van 8.30 uur tot 14.00 uur

en daarnaast op donderdagen van 17.00 uur tot 19.00 uur. De stukken zijn ook digitaal in te zien via www.rijswijk.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl

Gedurende de termijn van tervisielegging kan een ieder een zienswijze indienen omtrent het ontwerpbestemmingsplan. De zienswijze moet worden ingediend bij de gemeenteraad, postbus 5.305, 2280 HH Rijswijk. Ook het mondeling indienen van een zienswijze is mogelijk. Hiervoor dient tijdig, bij voorkeur tenminste een week voor het einde van de termijn van ter inzagelegging, telefonisch een afspraak te worden gemaakt via telefoonnummer (070) 326 11 32.

Rijswijk, 26 januari 2012

Burgemeester en wethouders, G.W. v.d. Wel-Markerink, burgemeester.

A. de Baat, secretaris.

Naar boven