Logo Lopik
Ontwerpbesluit omgevingsvergunning Cabauwsekade 29 te Lopik (uitgebreide procedure)

Burgemeester en wethouders van Lopik maken bekend, dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn vergunning te verlenen voor:

  • Cabauwsekade 29 te Lopik, project nieuwbouw van een woonboerderij en bijgebouwen na volledige sloop;

Van 27 juni 2012 tot en met 7 augustus 2012 ligt elke werkdag van 9.00 tot 12.00 uur bij de Afdeling Ruimtelijke ontwikkeling en beheer de aanvraag, het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken ter inzage. Na telefonische afspraak (0348-559966) is het mogelijk de stukken ’s middags in te zien. Daarnaast zijn de stukken die betrekking hebben op de activiteit bouwen raadpleegbaar op www.lopik.nl → plannen → uitgebreide omgevingsvergunningen.

Eenieder kan reageren voordat het college een besluit neemt, door gedurende de termijn van ter inzage legging een mondelinge of schriftelijke zienswijze in te dienen. Bij het nemen van de uiteindelijke beslissing, weegt de gemeente de ingediende zienswijzen af. Of de zienswijzen leiden tot daadwerkelijke aanpassing van het besluit, is niet van tevoren aan te geven.

Beroep tegen het uiteindelijke besluit kan alleen worden ingediend door belanghebbenden die tevens een zienswijze hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit.

Naar boven