Logo Lisse
Vastgesteld paraplubestemmingsplan geluidzone voor deel van bedrijventerrein Meer en Duin

De gemeenteraad heeft op 19 juni 2012 het paraplubestemmingsplan vanwege de geluidzone van de betoncentrale van Betonmortelbedrijven Cementbouw bv voor dat deel dat over bedrijventerrein Meer en Duin loopt gewijzigd vastgesteld.

Het plan voorziet in een juridisch planologische regeling voor de vestiging van de Betonmortelbedrijven Cementbouw voor een betonmortelcentrale op het terrein Achter de Watertoren te Hillegom. Een deel van de geluidzone loopt over het bestemmingsplan bedrijventerrein Meer en Duin.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt van 28 juni 2012 tot en met 8 augustus 2012, gedurende zes weken, ter inzage in het gemeentehuis van Lisse. U vindt het plan ook op www.lisse.nl.

Bent u een belanghebbende en kunt u aantonen dat u niet in staat was om een zienswijze in te dienen tegen het ontwerpbestemmingsplan? Dan kunt u beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Doet u dit, dan kunt u ook vragen om een voorlopige voorziening. Een voorlopige voorziening vraagt u aan bij de voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak.

Lisse, 27 juni 2012

Het college van Lisse.

Naar boven