Logo Lisse
Ontwerpbestemmingsplan Lisse Centrum 2011

Volgens het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening ligt het ontwerpbestemmingsplan ter inzage van 15 juni 2012 tot en met 26 juli 2012.

De bestemmingsplannen Centrum, Westerdreef, begraafplaats en de herzieningen worden herzien en samengevoegd tot één bestemmingsplan Lisse Centrum 2011. Het plangebied is globaal begrensd door de Westerdreef/Heereweg, de Nassaustraat, de Gladiolenstraat, Laan van Rijckevorsel/Oranjelaan, Haven/Heereweg/Lindenlaan. Het bestemmingsplan voorziet in het actualiseren van de bouw- en gebruiksregels op basis van de huidige situatie. Uitgangspunt is dat het bestemmingsplan een consoliderend karakter heeft, dit houdt in dat de huidige situatie wordt vastgelegd. Maar ook dient het plan ‘richting en inhoud’ te geven aan het beleid voor de komende 10 jaar. U kunt het plan digitaal inzien op www.Ruimtelijkeplannen.nl en op www.Lisse.nl. Eveneens kunt u op het gemeentehuis bij de Gemeentewinkel, afdeling Bouw- en Woningtoezicht het plan inzien.

Indienen zienswijze

U kunt van 15 juni 2012 tot en met 26 juli 2012 uw zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan indienen. Dit kan schriftelijk aan de Raad van de gemeente Lisse, Postbus 200, 2160 AE  Lisse. Wilt u liever mondeling reageren, maak dan een afspraak met mevrouw R. van de Nes via telefoonnummer (0252) 433 222.

De Raad betrekt de zienswijzen bij de vaststelling van het bestemmingsplan. Na de vaststelling kunnen belanghebbenden beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Dit wordt te zijner tijd gepubliceerd op www.lisse.nl.

Lisse, 27 juni 2012

Het college van Lisse.

Naar boven