Logo Veenendaal
Hernieuwde terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘Balkon Zuid’ en ontwerpbesluit geen exploitatieplan vast te stellen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Veenendaal maken bekend dat met ingang van 28 juni 2012 het ontwerpbestemmingsplan ‘Balkon Zuid’ en het ontwerpbesluit geen exploitatieplan vast te stellen ter inzage liggen.

Begrenzingen

Het plangebied ‘Balkon Zuid’ wordt begrensd door de Dragonderweg en het natuurontwikkelingsgebied De Groene Grens, dat is gelegen in de gemeente Ede.

Inhoud bestemmingsplan

Het bestemmingsplan ‘Balkon Zuid’ voorziet in een juridisch-planologische regeling voor de bouw van 57 woningen binnen het plangebied.

Ter inzage

Het ontwerpplan met bijlagen en het ontwerpbesluit liggen met ingang van donderdag 28 juni 2012 gedurende 6 weken (dus tot 9 augustus 2012) ter inzage in het gemeentehuis bij het Omgevingsloket, Raadhuisplein 1 te Veenendaal. Deze balie is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 13.00 uur. Op donderdagen is de balie ook ’s middags geopend van 13.00 tot 17.00 uur.

Website

Op de website www.ruimtelijkeplannen.nl kunt u het ontwerpbestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken inzien. Deze publicatie met een directe link naar het ontwerpbestemmingsplan kunt u ook terugvinden op de website van de gemeente www.veenendaal.nl bij het thema ‘Actueel’, onder het kopje ‘Openbare bekendmakingen’.

Reageren

Tot 9 augustus 2012 kan eenieder zijn of haar zienswijzen ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbesluit naar keuze schriftelijk, via de e-mail of mondeling indienen.

Schriftelijk

Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de raad van de gemeente Veenendaal, postbus 1100, 3900 BC Veenendaal.

E-mail

Uw inspraakreactie kunt u richten aan de raad van de gemeente Veenendaal en sturen aan: info@veenendaal.nl.

Mondeling

Voor het mondeling indienen van uw zienswijze kunt u vóór 9 augustus 2012 een afspraak maken met mevrouw A. Swart van de afdeling Beleid en Ontwikkeling, telefoonnummer (0318) 538 674.

Meer informatie

Als u nog vragen heeft over het indienen van zienswijzen, het plan of het ontwerpbesluit, kunt u eveneens contact opnemen met mevrouw Swart via bovengenoemd telefoonnummer.

Naar boven