Logo Uitgeest
Terinzagelegging Ontwerpbestemmingsplan ‘Haven- en bedrijventerrein 2011’, Uitgeest

Burgemeester en wethouders van Uitgeest maken bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Haven- en bedrijventerrein 2011’ vanaf 29 juni 2012 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt.

Het plangebied van het ontwerpbestemmingsplan wordt begrensd aan de oostkant door de A9, aan de zuidkant door de Meldijk en aan de westkant door de Geesterweg, Loet en de Bonkenburg en aan de noordkant door de afslag van de A9 naar Akersloot/Uitgeest (afrit 11).

In het plangebied liggen het bestaande bedrijventerrein, aangrenzende bebouwing die bestaat uit diverse bedrijvigheid en enkele woonbestemmingen.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken kunnen van maandag t/m donderdag van 09.00 uur tot 17.00 uur en vrijdag van 09.00 uur tot 12.00 uur worden ingezien bij de servicebalie in het gemeentehuis aan de Middelweg 28 te Uitgeest. Tevens is het ontwerpbestemmingsplan in te zien op onze website www.uitgeest.nl onder de kopjes ‘Gemeentehuis’ en ‘Terinzagelegging’.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder omtrent het ontwerpbestemmingsplan bij voorkeur schriftelijk een zienswijze kenbaar maken. U kunt uw schriftelijke zienswijze richten aan het college van B&W van de gemeente Uitgeest, Postbus 7, 1910 AA Uitgeest. Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht tijdens de openstelling van het gemeentehuis. U kunt hiervoor contact opnemen met de heer B. Visser voor een afspraak, tel. 0251-361170.

Naar boven