Logo Tubbergen
Vastgesteld projectbesluit ‘Ootmarsumseweg 93 in Albergen’

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij bij besluit van 8 juni 2012 een projectbesluit hebben vastgesteld en vervolgens een bouwvergunning hebben verleend voor:

  • Albergen, Ootmarsumseweg 93: het bouwen van een stikstoftank.

Er is een uniforme openbare voorbereidingsprocedure gevoerd. Niemand heeft een zienswijze ingediend met betrekking tot het ontwerpprojectbesluit en/of de ontwerpvergunning. Beide besluiten zijn niet gewijzigd vastgesteld ten opzichte van de ontwerpbesluiten.

Het projectbesluit en de bouwvergunning met bijbehorende stukken liggen vanaf woensdag 27 juni 2012 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis. Deze publicatie, het besluit en de bijlagen zijn ook te lezen via de gemeentelijke website www.tubbergen.nl en via RO-online http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0183.1005520-vg01

Beide besluiten worden voor de mogelijkheid van beroep als één besluit aangemerkt. Belanghebbenden kunnen beroep instellen bij de Rechtbank te Almelo, sector bestuursrecht, Postbus 323, 7600 AE Almelo. Een beroepschrift moet worden ingediend binnen een termijn van zes weken, ingaande de dag na de datum waarop de stukken ter inzage zijn gelegd. Een belanghebbende die heeft verzuimd om tijdig een zienswijze naar voren te brengen bij de voorbereiding van een besluit kan geen beroep instellen. Voor zover het besluit ten opzichte van het eerdere ontwerpbesluit gewijzigd is vastgesteld, kan iedere belanghebbende tegen die wijziging beroep instellen. Als u beroep instelt kunt u de voorzieningenrechter van de rechtbank te Almelo verzoeken om het betreffende besluit te schorsen of om een andere voorlopige voorziening te treffen indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Via de site http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht kunt u ook digitaal beroep instellen of een voorlopige voorziening aanvragen. Daarvoor moet u dan wel beschikken over een elektronische handtekening [DigiD]. Op de site staan de precieze voorwaarden.

De besluiten treden in werking na afloop van de beroepstermijn. Als echter binnen de beroepstermijn een verzoek is gedaan om een voorlopige voorziening treden de besluiten niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven