Logo Breda
Afwijkingsbesluit/Wabo-projectbesluit Emerweg 33 en Edisonstraat 83

Burgemeester en wethouders van Breda maken bekend dat ingevolge artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3° Wet algemene bepalingen omgevingsrecht de afwijkingsbesluiten in het kader van de omgevingsvergunning ter inzage liggen:

  • Emerweg 33, bouw van een woonwagen (SBA nr. 2012/0876)

  • Edisonstraat 83, bouw van een woonwagen (SBA nr. 2011/2644).

Ontheffing Wet geluidhinder

De geluidsbelasting komende van het spoorweglawaai op de woonwagen aan de Edisonstraat 83 overschrijdt de voorkeursgrenswaarde. Daarom is ook een ontheffing voor een hogere voorkeursgrenswaarde aangevraagd.

Ter inzage

De ontwerpprojectbesluiten zijn te raadplegen op de website van de Gemeente Breda, www.breda.nl, via: ‘Wonen Wijken en Vervoer’→ ‘Ruimtelijke Plannen’→ ’Wabo-projectbesluiten’ en de aanvraag hogere grenswaarde op ‘Wonen Wijken en Vervoer’ → ‘Ruimtelijke Plannen’ → ’Hogere waarde Wet Geluidhinder’. Ook liggen de stukken ter inzage van 28 juni t/m 8 augustus 2012 bij de Infobalie in het Stadskantoor.

Zienswijze

Tijdens bovengenoemde periode kunt u uw zienswijze op de afwijkingsbesluiten naar voren brengen. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar het College van burgemeester en wethouders van de Gemeente Breda, Postbus 90156, 4800 RH Breda. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u tijdens werkdagen een afspraak maken via telefoonnummer (076) 529 38 96.

Breda, 27 juni 2012

Burgemeester en wethouders van Breda, P.A.C.M. van der Velden, burgemeester.

R.J.P. Meulenbroek, secretaris.

Naar boven