Logo Stadskanaal
Vastgesteld bestemmingsplan ‘Stadskanaal Kern – Noorderpoort’

Burgemeester en wethouders van Stadskanaal maken bekend dat de gemeenteraad op 18 juni 2012 het bestemmingsplan ‘Stadskanaal Kern – Noorderpoort’ ongewijzigd heeft vastgesteld. Met dit bestemmingsplan wordt de realisatie van een school voor beroepsonderwijs, voorgezet onderwijs, en onderwijsgerelateerde bedrijfactiviteiten mogelijk gemaakt. Het plangebied betreft een gebied gelegen tussen de Sportparklaan en de atletiekbaan en de Sportparklaan en de parkeerplaatsen van SC Stadskanaal.

Waar en wanneer kunt u het bestemmingsplan inzien?

Vanaf donderdag 28 juni tot en met woensdag 8 augustus 2012 ligt het bestemmingsplan gedurende 6 weken voor eenieder ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Stadskanaal. Het bestemmingsplan is tevens in digitale vorm te raadplegen op www.stadskanaal.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl. In het gemeentehuis kunt u zowel de papieren als de digitale versie inzien.

U wilt reageren?

Belanghebbenden die redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om tijdig een zienswijze in te dienen, kunnen tijdens de termijn van terinzagelegging beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (AbRS), Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Als een beroepschrift is ingediend bestaat tevens de mogelijkheid om bij de Voorzitter van de AbRS een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen.

Naar boven