Logo Amersfoort
Uitwerkingsplan ‘Vathorst, uitwerkingsplan BRONpark 2011’ onherroepelijk

Inhoud van het plan

Het uitwerkingsplan ‘Vathorst, uitwerkingsplan BRONpark 2011’ maakt het mogelijk om in het betreffende deelgebied globaal het navolgende te realiseren:

  • maximaal 40 woningen in de gestapelde bouw van maximaal 21 meter hoog;

  • een waterbassin;

  • een park (met speelzand, speelwater en een ligweide);

  • speelplekken;

  • kleinschalige bebouwing in het park ten behoeve van recreatieve voorzieningen/horeca (bijvoorbeeld paviljoen/restaurant, kas, moestuin);

  • kunstobject.

Gevoerde procedure

Het college van B en W van Amersfoort heeft op 2 mei 2012 bij besluitnr. 4094068 het Uitwerkingsplan ‘Vathorst, uitwerkingsplan BRONpark 2011’ ongewijzigd vastgesteld.

Het uitwerkingsplan en het collegebesluit hebben vanaf 10 mei 2012 tot en met 20 juni 2012 ter inzage gelegen waarbij beroep kon worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Van deze gelegenheid is geen gebruik gemaakt. Daarmee is het uitwerkingsplan met ingang van 21 juni 2012 onherroepelijk.

Het uitwerkingsplan ligt vanaf heden voor eenieder ter inzage bij de informatiebalie in de publiekshal van het stadhuis, Stadhuisplein 1 (openingstijden: werkdagen van 08.30–17.00 uur). Het uitwerkingsplan kan ook digitaal worden geraadpleegd via de gemeentelijke website www.amersfoort.nl/bestemmingsplannen (zoeken in alle plannen (via de kaart), en klik vervolgens op het betreffende gebied).

Naar boven