Logo Gennep
Ontwerpbestemmingsplan ‘Gennep Noord, herziening Steendalerstraat 56’

De gemeente Gennep heeft een ontwerpbestemmingsplan opgesteld voor de herziening van bestemmingsplan Gennep Noord. Het plan betreft een reparatie van bestemmingsplan Gennep Noord.

De Raad van State heeft het plan op twee onderdelen vernietigd. Dat betreft een deel van bedrijventerrein Moutstraat (wordt gerepareerd in bestemmingsplan Gennep Zuid) en een deel van de gronden gelegen aan Steendalerstraat 56. Hiervoor is nu een reparatieplan opgesteld.

Inzage en zienswijzen

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Gennep Noord, herziening Steendalerstraat 56’ ligt met bijbehorende stukken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening met ingang van 28 juni 2012 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage tijdens openingstijden bij het Omgevingsloket in het gemeentekantoor van Gennep, Ellen Hoffmannplein 1 te Gennep (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur). Voor inzage van het plan buiten openingstijden kan een afspraak gemaakt worden op telefoonnummer 0485-494141. Daarnaast is het bestemmingsplan met bijbehorende stukken raadpleegbaar en beschikbaar op de volgende wijzen:

De bronbestanden van het bestemmingsplan zijn digitaal beschikbaar op

http://ro-online.robeheer.nl/0907/

Gedurende de periode van terinzagelegging (dus tot en met woensdag 8 augustus 2012) kan eenieder een zienwijze indienen over het ontwerpbestemmingsplan. Een schriftelijke zienswijze moet worden gericht aan de gemeenteraad van Gennep, t.a.v. Burgemeester en Wethouders, Postbus 9003, 6590 HD Gennep, onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Gennep Noord, herziening Steendalerstraat 56’. Het is ook mogelijk om mondeling een zienswijze naar voren te brengen. Hiervoor kunt u een afspraak maken op telefoonnummer 0485-494141. Het is niet mogelijk om via elektronische weg (e-mail) een zienswijze in te dienen.

Gennep, 27 juni 2012

Burgemeester en wethouders van Gennep.

Naar boven