Logo Súdwest Fryslân
Ontwerpbestemmingsplan Recreatiegebied It Soal

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij een ontwerp van het bestemmingsplan Recreatiegebied It Soal hebben voorbereid.

Inhoud

Het plangebied wordt in het oosten begrensd door het bedrijventerrein It Soal, in het zuiden door de Workumer Soal, in het westen door het IJsselmeer en in het noorden door de Workumer buitenwaard en de polder Geele strand.

Directe aanleiding voor het bestemmingsplan is een aantal ontwikkelingen ten behoeve van de recreatie mogelijk te maken waaronder het realiseren van een slechtweeraccommmodatie in combinatie met appartementen en een hotel, de uitbreiding van de jachthaven en het realiseren van een overdekte winterstalling.

Ter inzage

Het ontwerp van dit bestemmingsplan ligt met ingang van 29 juni t/m 9 augustus 2012 voor eenieder ter inzage bij de gemeenteloketten.

Het ontwerp is tevens te bekijken op onze website: www.gemeentesudwestfryslan.nl/ leven en wonen/leefomgeving/ruimtelijke plannen/plannen in procedure/ontwerp en op de website: www.ruimtelijkeplannen.nl

De digitale planbestanden van het bestemmingsplan zijn te downloaden op de volgende weblocatie: http://diensten.iszf.nl/swf/ro-online/upload/954D93E9-F73D-4690-8051-2C6FAEB9A812/

Reageren

Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder schriftelijk zijn zienswijze over het ontwerpbestemmmingsplan naar voren brengen. Uw reactie kunt u richten aan de gemeenteraad van Súdwest Fryslân, Postbus 10.000, 8600 HA te Sneek.

Indien gewenst kunt u een afspraak maken voor het indienen van een mondelinge zienswijze. Om praktische redenen verdient het aanbeveling een dergelijke afspraak te maken uiterlijk 14 dagen voor het einde van de inzagetermijn. U kunt hiervoor contact opnemen met mevrouw L. van der Bijl van de afdeling Backoffice Ruimtelijke Ordening, via het algemeen telefoonnummer 0515-489000.

Naar boven