Logo Heemstede
Ontwerp-wijzigingsplan Boekenrode, bestemmingsplan Landgoederen en Groene Gebieden

Ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders van Heemstede bekend dat het ontwerp-wijzigingsplan Boekenrode met ingang van 28 juni 2012 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt.

Waarom een wijzigingsplan?

Voor de ontsluiting van het gedeelte van de Leidsevaartweg, dat loodrecht op het spoor staat en in de volksmond ook wel de Laan van Alverna wordt genoemd, is een ontwerp-wijzigingplan opgesteld, ontwerp-wijzigingsplan Boekenrode. In dit plan wordt in het plangebied de bestemming Natuur gewijzigd in de bestemming Verkeers- en verblijfsdoeleinden. Het doel van dit plan is dat direct ten westen van het spoor tussen de Laan van Alverna en de Constantijn Huygenslaan een ontsluitingsweg planologisch mogelijk zal zijn.

Waar kunt u het ontwerp-bestemmingsplan inzien?

Het ontwerp-wijzigingsplan ligt met ingang van 28 juni 2012 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage in de publiekshal van het raadhuis, Raadhuisplein 1 te Heemstede en in de openbare bibliotheek, Julianaplein 1 te Heemstede. De openingstijden van het raadhuis en de bibliotheek vindt u op de website www.heemstede.nl.

Het plan kan ook worden ingezien op de website van de gemeente Heemstede.

Hoe kunt u uw zienswijze kenbaar maken?

Gedurende de bovengenoemde termijn (28 juni t/m 8 augustus 2012) kan eenieder reageren. Zienswijzen met betrekking tot het ontwerp-wijzigingsplan kunt u zowel schriftelijk als mondeling indienen. Als u schriftelijk wilt reageren, dan kunt u uw zienswijze richten aan de gemeenteraad van Heemstede, Postbus 352, 2100 AJ Heemstede. U kunt uw zienswijze ook via een e-mail versturen aan gemeente@heemstede.nl.

Wilt u mondeling reageren dan kunt u een afspraak maken met de heer A. Borg van de afdeling Ruimtelijk Beleid op telefoonnummer is 023-548 57 48. Ook voor nadere informatie over het ontwerp-besluit kunt u zich tot de heer A. Borg wenden.

Naar boven