Logo Son en Breugel
Ontwerpwijzigingsplan ‘EKKERSRIJT; GRANDO’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Son en Breugel maken bekend dat overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, vanaf donderdag 28 juni 2012 tot en met woensdag 8 augustus 2012 voor iedereen ter inzage ligt het ontwerpwijzigingsplan ‘EKKERSRIJT; GRANDO’ bij de afdeling Dienstverlening Publiek in het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 1.

Het ontwerpwijzigingsplan ‘EKKERSRIJT; GRANDO’ is ook te raadplegen via de website van de gemeente, www.sonenbreugel.nl of direct via www.ruimtelijkeplannen.nl .

Het ontwerpwijzigingsplan ‘EKKERSRIJT; GRANDO’ heeft betrekking op het perceel Ekkersrijt 4084 te Son en Breugel. Het plan wijzigt de geldende bestemming van ‘Bedrijventerrein – 2’ naar ‘Detailhandel – Perifeer’. Hiermee wordt de vestiging van een keuken- en sanitairwinkel mogelijk gemaakt.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder zijn of haar zienswijze (bij voorkeur schriftelijk of eventueel mondeling) met betrekking tot het ontwerpwijzigingsplan kenbaar maken onder vermelding van ‘Zienswijze ontwerpwijzigingsplan EKKERSRIJT; GRANDO.

Schriftelijke zienswijzen dient u te richten aan het college van burgemeester en wethouders van Son en Breugel, postbus 8, 5690 AA te Son en Breugel.

Indien u mondeling uw zienswijze kenbaar wilt maken, dient u – ook binnen de genoemde termijn –, ruimschoots voor het einde van de periode van terinzagelegging, een afspraak te maken met één van de medewerkers van de afdeling Ruimte en Samenleving (tel. 0499-491491).

Naar boven