Logo Leiden
Ontwerpbestemmingsplan Lammenschansdriehoek

Op 12 juni 2012 heeft het college van burgemeester en wethouders van Leiden besloten het ontwerpbestemmingsplan Lammenschansdriehoek (met identificatienummer NL.IMRO.0546.BP00067-0201) vrij te geven voor het indienen van zienswijzen.

Het plangebied wordt grofweg begrensd door het Rijn-Schiekanaal, de spoorlijn en de Trekvliet. De directe aanleiding voor het nieuwe bestemmingsplan vormt de wettelijke verplichting tot actualisatie van het bestemmingsplan Uitbreidingsplan Cronesteinsepolder en het bestemmingsplan Zoeterwoudseweg.

Het bestemmingsplan Lammenschansdriehoek is conserverend van aard: voor nieuwe ruimtelijke ontwikkelingen in het plangebied zullen aparte procedures doorlopen worden.

Terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van maandag 25 juni tot en met maandag 6 augustus 2012 ter inzage in het atrium van het stadhuis (Stadhuisplein 1) en bij het servicepunt Bouwen en Wonen (Stadsbouwhuis, Langegracht 72), beiden geopend op maandag t/m vrijdag van 8:30–17:00 uur, donderdagavond van 17:00–20.00 uur en zaterdag van 09:00–13:00 uur. De digitale versie van het ontwerpbestemmingsplan is beschikbaar op de website van de gemeente Leiden (www.leiden.nl/ruimtelijkeordening) en op www.ruimtelijkeplannen.nl. De bronbestanden zijn te vinden op http://ro.leiden.nl.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad van Leiden (postbus 9100, 2300 PC Leiden). Het is ook mogelijk uw zienswijze per e-mail te sturen naar sleutel@leiden.nl, onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Lammenschansdriehoek, t.a.v. team ORO'. Een mondelinge zienswijze kan naar voren worden gebracht na voorafgaande afspraak via het secretariaat van het team ORO, tel. (071) 5165232.

Informatie

Nadere informatie met betrekking tot het ontwerpbestemmingsplan Lammenschansdriehoek kunt u inwinnen bij het Servicepunt Bouwen en Wonen (Stadsbouwhuis), Langegracht 72, tel. (071) 5165502, e-mail: service.bowo@leiden.nl.

Naar boven