Logo Zutphen
Voorbereidingsbesluit Noorderhaven

Burgemeester en wethouders van Zutphen maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3:12, lid 1, van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat de raad van de gemeente Zutphen in zijn openbare vergadering van 21 mei 2012 heeft besloten te verklaren dat een bestemmingsplan voor het plangebied van het bestemmingsplan Noorderhaven wordt voorbereid.

Gebied voorbereidingsbesluit

Het gebied van het voorbereidingsbesluit wordt begrensd door de spoorbundel, IJssel en Dreef in Zutphen. De begrenzing van het gebied is aangegeven op de bij het raadsbesluit behorende en als zodanig gewaarmerkte tekening.

Inwerkingtreding voorbereidingsbesluit

Het voorbereidingsbesluit treedt in werking met ingang van de dag na de dag waarop het voorbereidingsbesluit is bekendgemaakt. Het voorbereidingsbesluit heeft een werkingsduur van één jaar.

Inzien

Het voorbereidingsbesluit kunt u inzien bij Het Loket, in het gemeentehuis van Zutphen. Het voorbereidingsbesluit is ook te raadplegen via www.zutphen.nl, kies achtereenvolgens Actueel en plannen ter inzage. Verder kunt u het voorbereidingsbesluit raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt hiervoor de volgende link gebruiken: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.O301.VBNoorderhaven2012-0001

De bestanden van het voorbereidingsbesluit kunt u ook lang elektronische weg verkrijgen via de link:

http://publiek.tercera-ro.nl/officieel/0301/NL.IMRO.O301.VBNoorderhaven2012-0001

Geen bezwaar en beroep

Tegen het voorbereidingsbesluit kan geen bezwaar en beroep worden ingesteld.

Naar boven