Bestemmingsplan ‘Smisserstraat ongenummerd’ vastgesteld

Dit bestemmingsplan heeft betrekking op de bouw van 2 vrijstaande woningen op de percelen L 3165/3166 aan de Smisserstraat in Nederweert. Er zijn geen zienswijzen ingediend tegen het ontwerpbestemmingsplan.

De gemeenteraad heeft het bestemmingsplan op 20 december 2011 ongewijzigd vastgesteld. Er wordt voor dit bestemmingsplan geen exploitatieplan vastgesteld omdat de kosten op een andere wijze zijn verzekerd.

Ter inzage en beroep

U kunt de stukken inzien vanaf 27 januari 2012 tot en met 8 maart 2012 bij de centrale klantenbalie in het gemeentehuis of op afspraak. Het plan is ook in te zien via onze website www.nederweert.nl onder ‘Plannen en projecten’ → ‘Ruimtelijke Plannen’ → ‘Bestemmingsplannen’ → ‘Smisserstraat ongenummerd’.

Gedurende de hiervoor genoemde termijn kunnen:

  • zij die tijdig hun zienswijzen op het ontwerp bestemmingsplan kenbaar hebben gemaakt;

  • belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijzen kenbaar te maken naar aanleiding van het ter visie liggende ontwerp bestemmingsplan;

een beroepschrift indienen tegen het vastgestelde plan bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Indien beroep is ingesteld kan gedurende de beroepstermijn bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek worden gedaan tot het treffen van een voorlopige voorziening.

Het besluit tot vaststelling treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Nederweert, 26 januari 2012

Burgemeester en wethouders van Nederweert, de secretaris, D.J.E. Nopper.

De burgemeester, H.F.M. Evers.

Naar boven