Logo Son en Breugel
Ontwerpbestemmingsplan ‘Son-Zuid; Houtens 1’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Son en Breugel maken bekend dat overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, vanaf donderdag 28 juni 2012 tot en met woensdag 8 augustus 2012 voor eenieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Son-Zuid; Houtens 1’ bij de afdeling Dienstverlening Publiek in het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 1.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Son-Zuid; Houtens 1’ is ook te raadplegen via de website van de gemeente, www.sonenbreugel.nl of direct via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Son -Zuid; Houtens 1’ heeft betrekking op het perceel gelegen tussen Houtens 1 en Vlinderlaan 4 in Son. Het plan beoogt de vestiging van een vrijstaande woning op deze locatie mogelijk te maken.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder zijn zienswijze (bij voorkeur schriftelijk of eventueel mondeling) met betrekking tot het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Son en Breugel, Postbus 8, 5690 AA te Son en Breugel. Onder vermelding van ‘Zienswijze ontwerpbestemmingsplan Son-Zuid; Houtens 1’. Indien u mondeling uw zienswijze kenbaar wilt maken, dient u, ruimschoots vóór het einde van de periode van terinzagelegging, een afspraak te maken met mevrouw S. Groeneveld van de afdeling Ruimte en Samenleving (tel. 0499-491491). Gelet op de vakantieperiode willen wij u verzoeken indien u van deze mogelijkheid gebruik wenst te maken dit voor 8 juli 2012 kenbaar te maken.

Son en Breugel, 26 juni 2012

Naar boven