Logo Schijndel
Structuurvisie Ruimte vastgesteld gemeente Schijndel

Het college van burgemeester en wethouders van Schijndel maakt volgens de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad de structuurvisie Ruimte op 31 mei 2012 heeft vastgesteld.

De Structuurvisie vormt het planologisch kader voor de ruimtelijke ontwikkelingen binnen Schijndel tot ongeveer 2020, maar biedt meteen enige richting voor zelfs daarna.

Het plangebied van de structuurvisie Ruimte beslaat geheel Schijndel, inclusief Wijbosch. Hierbij moet worden vermeldt dat de op zichzelf staande gebiedsvisies zoals voor het Landelijk Gebied, Wijbosch en Duin-Vlagheide op zichzelf staan. De structuurvisie Ruimte gaat voor dergelijke gebieden slechts in op de hoofdlijn van de toekomstige ontwikkeling hiervan.

Tegen een structuurvisie is geen bezwaar mogelijk. De structuurvisie treedt in werking de dag na de bekendmaking. De structuurvisie Ruimte is na te lezen op www.schijndel.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl (via NL.IMRO.0844.Ruimte-VG01). De structuurvisie Ruimte is ook in te zien bij het informatiecentrum van het gemeentehuis.

Naar boven