Logo Staphorst
Omgevingsvergunning – ontwerp (uitgebreide procedure)

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Staphorst maakt bekend dat overeenkomstig het bepaalde in de artikelen 2.1 lid 1 onder a en c, artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3° en artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, het volgende afwijkingsbesluit in het kader van de omgevingsvergunning ter inzage ligt:

  • Splitsing boerderij, Baldersmaatweg 2 te Staphorst.

Voornemen

Het projectgebied is gelegen binnen het bestemmingsplan ‘Buitengebied’ en heeft daarin de bestemming ‘agrarische bedrijfsdoeleinden’. Het plan is in strijd met het bestemmingsplan omdat niet ten dienste van de bestemming wordt gebouwd en er twee wooneenheden worden gerealiseerd. Het plan voldoet aan de criteria van het uitvoeringskader Vrijkomende Agrarische Bebouwing (VAB).

Tervisielegging

De stukken, de ontwerp-omgevingsvergunning, de ontwerp-verklaring van geen bedenkingen en de ruimtelijke onderbouwing met kenmerk NL.IMRO.0180.5132012003 liggen vanaf woensdag 27 juni 2012 tot en met dinsdag 7 augustus 2012 ter inzage op het gemeentehuis van Staphorst, Binnenweg 26 te Staphorst. Het plan is tevens te raadplegen via www.staphorst.nl/bekendmakingen.

Zienswijzen

Tijdens de terinzagetermijn kan u naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze op de ontwerpomgevingsvergunning en de ontwerpverklaring van geen bedenkingen naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Staphorst, Postbus 2, 7950 AA te Staphorst. Indien u gebruik wilt maken van de mogelijkheid tot het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de publieksbalie Grondgebied, 0522-467467. In de zienswijze dient te worden aangegeven op welke onderdelen van de ontwerp-omgevingsvergunning of ontwerp-verklaring van geen bedenkingen de zienswijze betrekking heeft.

Naar boven