Vastgesteld bestemmingsplan ‘Tivoliplein’

Op donderdagavond 15 december 2011 heeft de gemeenteraad van Halderberge het bestemmingsplan ‘Tivoliplein’ met bijbehorende zienswijzennota en amendement gewijzigd vastgesteld.

Terinzagelegging

Het vastgestelde bestemmingsplan, raadsbesluit en de verdere bijlagen liggen met ingang van 26 januari 2012 gedurende 6 weken (tot 8 maart 2012) ter inzage.

Deze kunt u inzien:

  • bij het serviceloket REZ, op het gemeentehuis, Parklaan 15 te Oudenbosch op maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 15.00 uur, op vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur, alsmede op maandag van 17.30 tot 19.00 uur;

  • via www.halderberge.nl;

  • via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Indienen beroepsschrift

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan tegen het besluit van de gemeenteraad beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden, die in eerste instantie bij de gemeenteraad een zienswijze tegen het ontwerp plan hebben ingediend en degene die aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest, alsmede door belanghebbenden, die bezwaren hebben tegen de wijzigingen, die de gemeenteraad bij de vaststelling ten opzichte van het ontwerpplan heeft aangebracht.

Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het bestreden besluit niet. Belanghebbenden kunnen, indien onverwijlde spoed dat vereist, gelijktijdig met het beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Indien gedurende de beroepstermijn met betrekking tot het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist. Bij de toewijzing van het verzoek geeft de voorzitter aan op welke onderdelen van het bestemmingsplan de voorlopige voorziening betrekking heeft.

Naar boven