Logo Loon op Zand
Ontwerpomgevingsvergunning voor realiseren aanbouw t.b.v. inpandig laden en lossen en vergroten parkeerterrein, Gasthuisstraat 124 te Kaatsheuvel

Burgemeester en wethouders zijn voornemens een omgevingsvergunning te verlenen voor het realiseren van een aanbouw ten behoeve van inpandig laden en lossen en het vergroten van het parkeerterrein op het perceel Gasthuisstraat 124 te Kaatsheuvel.

U kunt de aanvraag, ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken inzien van donderdag 21 juni tot en met woensdag 1 augustus 2012 in de gemeentewinkel van de gemeente Loon op Zand, gevestigd aan de Nieuwe Markt 5 in Kaatsheuvel. U dient hiervoor een afspraak te maken via het telefoonnummer 0416 289111 of bij de receptie in de gemeentewinkel. Tevens zijn de stukken te vinden op www.loonopzand.nl.

Tijdens deze periode kunnen zowel mondelinge als schriftelijke zienswijzen worden ingediend. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, postbus 7, 5170 AA in Kaatsheuvel. Voor het inbrengen van mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met mevrouw M.A. Blokpoel-Courtier van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, te bereiken via telefoonnummer 0416 289357.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Naar boven