Logo Midden-Delfland
Ontwerpbestemmingsplan ‘Van Glas naar Gras’

Terinzageligging

Burgemeester en wethouders van de gemeente Midden-Delfland maken bekend dat, overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, het ontwerpbestemmingsplan ‘Van Glas naar Gras’ met bijbehorende stukken met ingang van vrijdag 22 juni 2012 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt. Het plan is tijdens kantooruren in te zien bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis, ingang Keenenburgweg 55 in Schipluiden. Het ontwerp bestaat uit een toelichting, regels en een verbeelding (plankaart).

Het bestemmingsplan en de bijbehorende bijlagen zijn tijdens de termijn van ter inzage ligging ook als PDF te raadplegen op www.middendelfland.nl →Bestuur & Beleid→ Actueel →Stukken ter inzage.

Daarnaast zijn genoemde documenten tijdens de inzagetermijn digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Plangebied

Dit ontwerpbestemmingsplan biedt het planologisch kader om voor een achttal locaties in het buitengebied van de gemeente Midden-Delfland glas te saneren naar gras. Het betreffen de volgende locaties in Maasland: Commandeurskade 36, Kwakelweg 8, Kwakelweg 19c en 19d, Oostgaag 3a en 7a, Oostgaag 35a, Westgaag 4b en 4c en Westgaag 16. En Schipluiden de Oostveenseweg 10. De bedrijfswoningen krijgen een woonbestemming en de omliggende gronden krijgen een tuin- en agrarische (veehouderij)bestemming.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van de ter inzage ligging kan eenieder mondeling, maar bij voorkeur schriftelijk, zienswijzen op het ontwerp naar voren brengen bij de gemeenteraad van Midden-Delfland, Postbus 1, 2636 ZG Schipluiden. Voor mondelinge reacties kan men terecht via het telefoonnummer (015) 3804111, team Ruimtelijke Ordening en Milieu.

U kunt ook digitaal een zienswijze indienen. Maak daarbij gebruik van het zienswijzenformulier. Dit formulier is te vinden op de gemeentelijke website onder ‘Digitaal Loket’, ‘Formulieren’. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de website voor de precieze voorwaarden.

Schipluiden, 21 juni 2012

Namens burgemeester en wethouders van Midden-Delfland, hoofd afdeling Bouwen, Milieu en Handhaving, A. Hoeksema.

Naar boven