Logo Utrechtse Heuvelrug
Verleende omgevingsvergunning sporthal SGM

Burgemeester en wethouders van de gemeente Utrechtse Heuvelrug maken bekend dat met ingang vanaf 22 juni 2012 gedurende zes weken (tot en met 3 augustus 2012) de Omgevingsvergunning bouw sporthal SGM Maarsbergen en de daarop betrekking hebbende stukken voor iedereen ter inzage liggen (identificatienummer: NL.IMRO.1581.ovMAAsporthalsgm-va01).

Wat houdt deze Omgevingsvergunning in?

De omgevingsvergunning maakt het mogelijk om ter vervanging en uitbreiding van de huidige sportvoorziening een sporthal te realiseren bij Scholengemeenschap Maarsbergen aan de Woudenbergseweg 22a te Maarsbergen.

Hoe kunt de omgevingsvergunning inzien of raadplegen?

Het plan is binnen de genoemde termijn elektronisch raadpleegbaar en beschikbaar via de website van de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Ga naar www.heuvelrug.nl, via de rubriek ‘Direct naar’ onder ‘Stukken ter inzage’ vindt u de digitale koppelingen naar het plan. Een andere mogelijkheid is via http://www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website kiest u ‘Bestemmingsplannen’ waarna u de omgevingsvergunning kan oproepen door het invullen van de locatie of de naam van de omgevingsvergunning.

U kunt het plan ook inzien (digitaal en op papier) in de Gemeentewinkel, Cultuurhuis Pleíade, Kerkplein 2 te Doorn tijdens de openingsuren.

Hoe kunt u reageren?

Gedurende de inzagetermijn (beroepstermijn) kan een beroep worden ingesteld door de volgende personen:

  • belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit;

  • belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijze te hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit.

Een beroepschrift kunt u verzenden naar de Rechtbank Utrecht, sector Bestuursrecht, Postbus 13023, 3507 LA Utrecht. Naast een beroepschrift kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de rechtbank. Het besluit treedt in werking de dag na afloop van de genoemde beroepstermijn of wanneer op een eventueel verzoek om voorlopige voorziening is besloten.

Naar boven