Logo Huizen
Ontwerpbestemmingsplan ‘sportvoorzieningen Wolfskamer’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Huizen maken overeenkomstig art. 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 22 juni 2012 gedurende zes weken het ontwerpbestemmingsplan ‘sportvoorzieningen Wolfskamer’ voor eenieder ter inzage ligt.

Inhoud bestemmingsplan

Op het terrein van S.V. Huizen is het de bedoeling om een sporthal met een kantine te bouwen. Om dit te kunnen realiseren is ook verplaatsing van het gebouw voor de buitenschoolse opvang nodig. Het geldende bestemmingsplan laat het gebruik ten dienste van buitenschoolse opvang niet toe. Ook past de hoeveelheid benodigde vierkante meters voor de nieuwbouw niet binnen het huidige bebouwingspercentage. Nu geldt voor het merendeel van de nieuwbouw een bebouwingspercentage van 15% en dat wordt na realisering van de sporthal met kantine (afgezet tegen het bouwvlak in het geldende bestemmingsplan) zo’n 20%. Daarom wordt dit bestemmingsplan in procedure gebracht.

Inkijken bestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan ‘sportvoorzieningen Wolfskamer’ ligt ter inzage op het gemeentehuis bij het Klantcontactpunt (centrale receptie). Dit Klantcontactpunt is geopend op ma, di, do: 08.30–17.00, wo: 07.30–19.30 en vr: 08.30–16.00 uur.

Het ontwerpbestemmingsplan sportvoorzieningen Wolfskamer is in elektronische vorm te raadplegen via de gemeentelijke website: www.huizen.nl . Door te klikken op Wonen, vervolgens op ‘Bestemmingsplannen’ en dan op ‘Bestemmingsplannen in procedure’, kunt u het ontwerpbestemmingsplan raadplegen. Op deze pagina vindt u ook de link naar de landelijke website en leest u hoe u de bestanden van het ontwerpbestemmingsplan kunt downloaden.

Reageren

In de periode van 22 juni tot en met 2 augustus 2012 kan eenieder schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen indienen bij de gemeenteraad, postbus 5, 1270 AA, Huizen.

Indien u mondeling zienswijzen wenst kenbaar te maken, kunt u contact opnemen met het team Beleid van de afdeling Omgeving (tel nr. 035-5281276).

Huizen, 21 juni 2012

Naar boven