Wijzigingsplan ‘Tweede Kruisweg 3 Puttershoek’

Burgemeester en wethouders van Binnenmaas maken op grond van artikel 3.9a Wet ruimtelijke ordening bekend dat op 10 januari 2012 het wijzigingsplan ‘Tweede Kruisweg 3 Puttershoek’ ongewijzigd is vastgesteld. Het wijzigingsplan heeft betrekking op het wijzigen van de bestemming ‘Agrarische gebieden’ naar ‘Wonen’.

Het vastgestelde wijzigingsplan en de bijbehorende stukken liggen vanaf maandag 23 januari 2012 gedurende zes weken tijdens de openingstijden ter inzage in het gemeentehuis. U kunt het ontwerpwijzigingsplan ook raadplegen via de website van de gemeente Binnenmaas, www.binnenmaas.nl onder actueel/ter inzage en via de website: www.ruimtelijkeplannen.nl onder ‘NL.IMRO.0585.WPPTH2eKruisweg3-VG01’.

Gedurende de terinzagetermijn kan door belanghebbenden tegen het vaststellingsbesluit schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het vaststellingsbesluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de genoemde afdeling. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.

Binnenmaas, 20 januari 2012

Naar boven