Logo Alphen aan den Rijn
Vaststelling afwijkingsbesluit Ondernemingsweg 34

Burgemeester en wethouders van Gemeente Alphen aan den Rijn maken bekend dat zij, op grond van artikel 2.12, eerste lid, sub a, onder 3°, juncto artikel 3.10, eerste lid, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, een omgevingsvergunning hebben geweigerd t.b.v. het gebruik van een bedrijfspand als woning wegens strijd met een goede ruimtelijke ordening, artikel 2.27 juncto 3.11 Wabo en artikel6.5 lid 2 Bor. (kadastraal bekend als Gemeente Alphen aan den Rijn, sectie A, nummer 6978).

Ter inzage

Het besluit met bijbehorende stukken ligt vanaf 21 juni 2012 gedurende 6 weken, voor eenieder ter inzage bij de informatiebalie in het stadhuis. Het besluit is tevens in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl en via de gemeentelijke website.

Procedure

Degene die als belanghebbende tijdig zijn zienswijze naar voren heeft gebracht, alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet zijn zienswijze naar voren heeft gebracht, kan gedurende de termijn van terinzagelegging beroep aantekenen. Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Rechtbank te ’s-Gravenhage, sector Bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH ’s-Gravenhage. Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Als er sprake is van een spoedeisende zaak, kunt u tegelijkertijd een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Rechtbank te ’s- Gravenhage.

Vragen

Voor vragen kunt u contact opnemen met de heer G.T. de Haas, telefoon 0172-465 459, van de afdeling SCA unit vergunningen.

Naar boven