Logo Haaren
Gewijzigd vastgesteld wijzigingsplan ‘Bestemmingsplan Buitengebied, wijzigingsplan Gijzelsestraat 16a Biezenmortel’

Haaren

Gijzelsestraat te Biezenmortel, gemeente Haaren, sectie G, nummers 384 en 829.

Burgemeester en wethouders maken bekend dat op grond van artikel 3.6 en 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening de volgende stukken voor iedereen ter inzage liggen:

  • Het vastgestelde wijzigingsplan ‘Bestemmingsplan Buitengebied, wijzigingsplan Gijzelsestraat 16a Biezenmortel’ van de gemeente Haaren;

  • De daarbij behorende stukken.

De stukken liggen met ingang van donderdag 21 juni 2012 gedurende zes weken (tot en met woensdag 1 augustus 2012) ter inzage. De stukken zijn tijdens de openingstijden van het gemeentehuis in Haaren in te zien in de hal van het gemeentehuis. Het plan is ook te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en onze website www.haaren.nl/woningbouw. Hier klikt u op ‘Kleine projecten’ en zo komt u bij ‘Wijzigingsplan Gijzelsestraat 16a Biezenmortel’.

Het wijzigingsplan voorziet in het oprichten van een eerste bedrijfswoning bij de melkveehouderij aan de Gijzelsestraat 16a te Biezenmortel. Deze bedrijfswoning wordt binnen het bouwvlak gesitueerd. Op grond van het vigerende bestemmingsplan is geen bedrijfswoning toegestaan. Deze strijdigheid opheffen kan met gebruikmaking van de in het bestemmingsplan ‘Buitengebied’ opgenomen wijzigingsbevoegdheid. Dit wijzigingsplan voorziet daarin.

Belanghebbenden kunnen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag tijdens de termijn van terinzagelegging beroep instellen.

Zij die beroep instellen kunnen tevens een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Geen beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat zij geen zienswijze tegen het ontwerpwijzigingsplan kenbaar hebben gemaakt.

Het besluit van het college en daarmee het wijzigingsplan treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Haaren, 20 juni 2012

Burgemeester en wethouders van Haaren.

Naar boven