Logo Bussum
Ontwerpbestemmingsplan De Engh-Heidezicht

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bussum maken bekend dat ingevolge artikel 3.8 e.v. van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), met ingang van (22 juni 2012) voor een periode van zes weken, (tot en met 2 augustus 2012) voor eenieder ter inzage ligt:

Het ontwerpbestemmingsplan ‘De Engh-Heidezicht’ alsmede de daarop betrekking hebbende stukken.

Het plan betreft een postzegelbestemmingsplan voor het horecabedrijf Heidezicht.

Ter plaatse van het plangebied vigeert het volgende bestemmingsplan:

  • bestemmingsplan De Engh.

Omschrijving

Het project Heidezicht betreft de herontwikkeling van de zuidelijke zone van de Groene Long met de nieuwbouw van de speeltuin Heidezicht in combinatie met een daaraan verbonden daghoreca als belangrijkste ontwikkeling. Op de horecagelegenheid met het bijbehorende terras na, is het gehele project Heidezicht mogelijk gemaakt met het wijzigingsplan dat op 16 juni 2009 is vastgesteld.

Om de horecagelegenheid met het bijbehorende terras mogelijk te maken, moet de huidige bestemming Recreatieve doeleinden met de subbestemming speelterrein (Rs) respectievelijk de bestemming Groenvoorzieningen (GR) ter plaatse gedeeltelijk worden gewijzigd in de bestemming Horeca (H).

Terinzageligging

Binnen de genoemde termijn is het ontwerpbestemmingsplan ‘De Engh-Heidezicht’ beschikbaar gesteld op www.bussum.nl .

Tevens kan het ontwerpbestemmingsplan worden ingezien bij de Centrale Balie van de gemeente Bussum, Brinklaan 35 Bussum, geopend maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur en woensdag van 08.30 tot 19.00 uur.

Indienen zienswijzen

Binnen de gestelde termijn van zes weken (22 juni tot en met 2 augustus 2012) kan eenieder zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk, digitaal dan wel mondeling naar voren brengen.

  • Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad en kunnen worden ingezonden via postbus 6000, 1400 HA Bussum, onder vermelding van: zienswijze ontwerpbestemmingsplan ‘De Engh-Heidezicht’.

  • Digitale zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad en kunnen gemaild worden naar het volgende e-mailadres: info@bussum.nl, onder vermelding van: zienswijze ontwerpbestemmingsplan ‘De Engh-Heidezicht’.

  • Mondelinge zienswijzen kunnen tijdens openingstijden, op afspraak, naar voren worden gebracht bij de projectleider, mw. K. Steenbakkers.

Nadere informatie

Voor verdere inlichtingen of maken van een afspraak voor het indienen van een mondelinge zienswijze, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met mw. K. Steenbakkers op het telefoonnummer 035-6928871 (exclusief woensdag).

Naar boven