Logo Bodegraven-Reeuwijk
Ontwerpomgevingsvergunningen Oudeweg 23-1 en ’s-Gravenbroekseweg achter 122 en 124 te Reeuwijk

Burgemeester en wethouders van Bodegraven-Reeuwijk maken ingevolge paragraaf 3.3. van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat zij het voornemen hebben de volgende omgevingsvergunningen te verlenen:

  • Oudeweg 23-1 te Reeuwijk; het geheel vernieuwen van de bestaande zomerwoning alsmede permanente bewoning toestaan;

  • ’s-Gravenbroekseweg achter 122 en 124 te Reeuwijk; het bouwen van een garage/berging.

Teneinde medewerking te kunnen verlenen aan voornoemde activiteiten zijn Burgemeester en wethouders voornemens om op grond van artikel 2.12, lid 1, sub a onder 3 van de Wabo vergunning te verlenen met een afwijkingsbesluit van het bestemmingsplan.

De aanvraag, het ontwerpbesluit, het raadsbesluit inzake de ontwerpverklaring van geen bedenkingen, de ruimtelijke onderbouwing en overige bijbehorende stukken liggen voor eenieder van donderdag 21 juni 2012 tot en met woensdag 1 augustus 2012 op de volgende wijzen ter inzage:

  • Digitaal als pdfbestand op de gemeentelijke website: www.bodegraven-Reeuwijk.nl → Wonen, leven en werken → Plannen en projecten → Sluipwijk/Plassengebied» Overige (ruimtelijke) plannen en projecten.

  • Op papier en digitaal tijdens openingsuren in de leeskamer van het gemeentehuis in Bodegraven of op afspraak in Reeuwijk.

Gedurende de inzagetermijn kan eenieder ten aanzien van de ontwerpomgevingsvergunningen, naar keuze schriftelijk of mondeling indienen. Schriftelijke zienswijzen tegen de ontwerpomgevingsvergunningen moeten gericht worden aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 401, 2410 AK Bodegraven. Schriftelijke zienswijzen tegen de ontwerpverklaring van geen bedenkingen moeten gericht worden aan de gemeenteraad van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk, Postbus 401, 2410 AK Bodegraven. Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren gebracht worden tijdens openingstijden. Hiervoor moet een afspraak gemaakt worden met de afdeling planontwikkeling en -regie via telefoonnummer 0172-522 522.

Het college van burgemeester en wethouders neemt een besluit over de verlening van de omgevingsvergunningen, waarbij de eventueel ingediende zienswijzen worden meegewogen. Indien zienswijzen worden ingediend tegen de ontwerpverklaring van geen bedenkingen, zal de gemeenteraad de zienswijzen afhandelen.

Naar boven