Logo Eijsden-Margraten
Ontwerpbestemmingsplan ‘Woningen Op den Dries/Bourgogne’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Eijsden-Margraten maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat vanaf donderdag 21 juni 2012 tot en met woensdag 1 augustus 2012 het ontwerpbestemmingsplan ‘Woningen Op den Dries/Bourgogne’ voor eenieder ter inzage ligt in het gemeentehuis locatie Eijsden, Breusterstraat 27 te Eijsden.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het wijzigen van de bestemming ‘agrarisch bouwblok’ naar de bestemmingen ‘Wonen’ en ‘Verkeer’. Het bestemmingsplan maakt de realisatie van 4 nieuwe woningen mogelijk. Daarnaast wordt de bestaande bedrijfswoning omgezet naar een burgerwoning.

Het plangebied betreft de percelen:

  • kadastraal bekend gemeente Eijsden, sectie K, nrs. 261 en 262, plaatselijk bekend Op den Dries 4 te Mesch (Eijsden);

  • kadastraal bekend gemeente Eijsden, sectie K, nrs. 174 (ged.) en 369 (ged.), plaatselijk bekend Bovenstraat/Op den Dries/Bourgogne ongenummerd te Mesch (Eijsden);

  • kadastraal bekend gemeente Mesch, sectie B, nr. 996 (ged.), plaatselijk bekend Bovenstraat 1/1A te Mesch (Eijsden).

Het bestemmingsplan betreft een partiële herziening van het bestemmingsplan ‘Mariadorp, Mesch en Withuis’ van de gemeente Eijsden.

Voor inzage in het ontwerpbestemmingsplan kunt u contact opnemen met het KlantContactCentrum, telefoonnummer 043-458 8488. Het ontwerpbestemmingsplan is tevens te raadplegen op onze website www.eijsden-margraten.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder zijn of haar zienswijze op dit ontwerpbestemmingsplan (bij voorkeur) schriftelijk of mondeling kenbaar maken bij de gemeenteraad van Eijsden-Margraten, Postbus 10, 6269 ZG Margraten.

Indien u een mondelinge zienswijze naar voren wilt brengen, kunt u contact opnemen met mevrouw A. Plönes-Hendrick, tel. 043-458 8488 (op maandag, woensdag en donderdag).

Eijsden-Margraten, 20 juni 2012

Burgemeester en Wethouders van Eijsden-Margraten, de secretaris, H.J.M. van Dijk.

De burgemeester, D.A.M. Akkermans.

Naar boven