Logo Apeldoorn
Omgevingsvergunning voor het reconstrueren van een wegvlak, het kappen van 35 eiken en het afwijken van het bestemmingsplan voor de Laan van Malkenschoten, wegvak Arnhemseweg-Oude Apeldoornseweg te Apeldoorn

Vanaf 21 juni 2012 ligt gedurende 6 weken voor iedereen ter inzage het besluit van burgemeester en wethouders van 14 juni 2012 voor het reconstrueren van een wegvlak, het kappen 35 eiken en het afwijken van het bestemmingsplan aan de Laan van Malkenschoten, wegvak Arnhemseweg-Oude Apeldoornseweg te Apeldoorn.

Tegen het ontwerpbesluit zijn geen zienswijzen naar voren gebracht. Ook hebben burgemeester en wethouders bij het nemen van het besluit omgevingsvergunning geen wijzigingen aangebracht. Daarom kan alleen een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze naar voren te brengen, beroep instellen.

Tot en met 2 augustus 2012 kunt u uw beroepschrift indienen bij de sector bestuursrecht van de rechtbank in Zutphen, Postbus 205, 7200 AE Zutphen.

Het indienen van een beroepschrift schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank in Zutphen, Postbus 205, 7200 AE Zutphen.

De omgevingsvergunning is in elektronische vorm te raadplegen en te verkrijgen via onze internetsite www.apeldoorn.nl/inzage.

De omgevingsvergunning ligt in het stadhuis ter inzage. In het stadhuis kunt u deze vergunning zowel in elektronische vorm als op papier bekijken. Medewerkers van het Omgevingsloket kunnen u meer vertellen over dit besluit. De omgevingsvergunning in elektronische vorm kunt u ook bekijken op de internetzuil in het stadhuis.

Het stadhuis is geopend op maandag t/m donderdag van 8.30 tot 16.00 uur.

Apeldoorn, 20 juni 2012

Naar boven