Logo Franekeradeel
Verleende omgevingsvergunning, tegenover Camstrawei 18 te Firdgum

Wij hebben op 20 juni 2012 de volgende omgevingsvergunning verleend (uitgebreide procedure):

  • Camstrawei, tegenover nummer 18: Het reconstrueren van een vroegmiddeleeuws zodenhuis (registratienummer: O-2012-0044).

Heeft u vragen?

Voor informatie over de aanvraag of de procedure kunt u bellen met de afdeling Bouwen en Milieu (0517) 380380. Dit kan op werkdagen tussen 8:00 en 16:30 uur.

U kunt deze vergunning bekijken

Dat kan bij het loket van de afdeling Bouwen en Milieu (gemeentehuis) aan de Harlingerweg 18 in Franeker. U kunt de vergunning bekijken op werkdagen tussen 8:30 en 12:00 uur (op woensdag tot 16:30 uur).

Bent u het niet eens met een besluit over een vergunning?

Dan kunt u in beroep gaan. Doet u dat binnen zes weken na de datum van het besluit (verzenddatum). U stuurt uw beroepschrift naar Rechtbank Leeuwarden, Sector Bestuursrecht, Postbus 1702, 8901 CA Leeuwarden.

In uw beroepschrift staat in ieder geval uw naam en adres, de datum, (een kopie van) het besluit waar u het niet mee eens bent en waarom u het niet eens bent met dit besluit. U moet het beroepschrift ook ondertekenen.

Wilt u dat het besluit niet meteen ingaat?

Dan kunt u om een ‘voorlopige voorziening’ vragen bij de rechtbank. Dit is een voorlopige beslissing om een bepaalde handeling uit te stellen of juist door te laten gaan. Dit kan alleen als u al een beroepschrift heeft ingediend.

Een voorlopige voorziening vraagt u aan bij de President van de Arrondissementsrechtbank, Sector Bestuursrecht, Postbus 1702, 8901 CA LEEUWARDEN.

Naar boven