Ontwerp bestemmingsplan Woongebied West ter inzage

Burgemeester en wethouders van Barendrecht maken bekend dat de commissie Ruimte heeft ingestemd met het ontwerp bestemmingsplan Woongebied West. Het ontwerp bestemmingsplan Woongebied West heeft betrekking op de gehele VINEX-locatie Carnisselande, met uitzondering van de wijk Meerwede. Het bestemmingsplan maakt de ontwikkeling van een aantal overgebleven kavels in Carnisselande juridisch mogelijk. Dit zijn Heulweg-West, de geplande nieuwbouw bij Yulius (voormalige RMPI) en de toekomstige horecagelegenheid in het Carnisserpark, tegen de geluidswal aan de A15.

Het ontwerp bestemmingsplan met de bijbehorende stukken kunt u inzien in de periode 20 januari 2012 t/m 1 maart 2012 bij het gemeentelijke Servicecentrum. De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 9.00–15.00 uur, maandag- en woensdagavond van 18.30–20.00 uur. Ook is het ontwerp bestemmingsplan met de bijbehorende stukken digitaal beschikbaar op de site van de gemeente: www.barendrecht.nl > Actueel > Ter inzage > Ruimtelijke ordening.

Gedurende hierboven genoemde periode kan een ieder schriftelijk reageren. Uw reactie kunt u kenbaar maken aan gemeente Barendrecht t.a.v. de heer J.P. van den Berg, Postbus 501, 2990 EA Barendrecht.

Naar boven