Logo Beesel
Vrijstelling bestemmingsplan

Vrijstelling van het bestemmingsplan ex artikel 19, lid 1 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening is verleend aan:

  • A.J.M. v.d. Broek, Burg. Janssenstraat 51 in Beesel ten behoeve van het realiseren van toeristisch-recreatieve voorzieningen op het huidig agrarisch bedrijfsperceel plaatselijk bekend Burg. Janssenstraat 51 te Beesel, voor zover het de planonderdelen betreft die zich bevinden buiten de luchtkwaliteitscontour.

Binnen zes weken na de dag van terinzagelegging van dit besluit kan ingevolge de Algemene wet bestuursrecht tegen de vrijstelling beroep worden ingesteld door belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend, of belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij tijdens de inzagetermijn hier rederlijkerwijze niet toe in staat waren, bij de Arrondissementsrechtbank, Postbus 950, 6040 AZ Roermond. Gedurende de beroepstermijn kan tevens de Voorzieningenrechter, Postbus 950, 6040 AZ Roermond een schorsend verzoek om een voorlopige voorziening worden gevraagd, indien onverwijlde spoed dat gelet op de betrokken belangen vereist.

Vrijstelling van het bestemmingsplan ex artikel 19, lid 1 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening is geweigerd aan:

  • A.J.M. v.d. Broek, Burg. Janssenstraat 51 in Beesel ten behoeve van het realiseren van toeristisch-recreatieve voorzieningen op het huidig agrarisch bedrijfsperceel plaatselijk bekend Burg. Janssenstraat 51 te Beesel, voor zover het de planonderdelen betreft die zijn gelegen binnen de luchtkwaliteitscontour (expositieruimte en parkeren).

Binnen zes weken na de dag waarop dit besluit is verzonden of uitgereikt kunnen ingevolge de Algemene wet bestuursrecht bezwaren tegen de weigering van de vrijstelling worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 4750, 5953 ZK Reuver. Gedurende de bezwaartermijn kan verder de Voorzieningenrechter van de Arrondissementsrechtbank te Roermond, postbus 950, 6040 AZ te Roermond een schorsend verzoek om een voorlopige voorziening worden gevraagd, indien er sprake is van een spoedeisend belang.

Reuver, 20 juni 2012

Burgemeester en wethouders van Beesel, R.R.M. Halffman, secretaris.

P. Dassen-Housen, burgemeester.

Naar boven