Logo Reimerswaal
Bestemmingsplan ‘Buitengebied’, 32e wijziging

Wij maken bekend dat van donderdag 21 juni 2012 tot en met woensdag 1 augustus 2012 ter inzage ligt een ontwerp-wijzigingsplan voor het bestemmingsplan ‘Buitengebied’. Met dit wijzigingsplan wordt een grotere bedrijfsvloeroppervlakte ten behoeve van intensieve veehouderij mogelijk gemaakt. De percelen zijn gelegen aan de Molendijk 25 te Yerseke, kadastraal bekend gemeente Reimerswaal, sectie W, nummers 126 en 127. De overige planregels blijven ongewijzigd.

Voordat het plan wordt vastgesteld, kan eenieder gedurende de termijn van terinzagelegging mondeling of schriftelijk een zienswijze over het ontwerp-wijzigingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan burgemeester en wethouders van Reimerswaal, Postbus 70, 4416 ZH Kruiningen. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met de heer Steenbergen van de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling via het algemene telefoonnummer (0113) 395000. Het indienen van zienswijzen via e-mail is niet mogelijk.

De op het wijzigingsplan betrekking hebbende stukken liggen gedurende genoemde termijn voor eenieder ter inzage bij de informatiebalie in het gemeentehuis aan het Oude Plein 1 in Kruiningen. Het gemeentehuis is van maandag tot en met donderdag geopend van 09.00 uur tot 14.00 uur, op vrijdag van 09.00 uur tot 12.00 uur en verder uitsluitend op afspraak. Zo’n afspraak kunt u maken via het algemene telefoonnummer (0113) 395000. U kunt het ontwerp-wijzigingsplan ook via internet inzien. Daartoe raadpleegt u www.reimerswaal.nl, vervolgens kiest u aan de rechterzijde onder ‘Snel naar’ voor ‘Bestemmings- en ruimtelijke plannen’. U vindt de stukken door op ‘Bestemmingsplannen Buitengebied’ en ‘Wijzigingen Bestemmingsplan Buitengebied’ te klikken.

Kruiningen, 20 juni 2012

Namens burgemeester en wethouders van Reimerswaal, J. Gideonse, Hoofd afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling.

Naar boven