Logo Amsterdam - Nieuw-West
Kennisgeving Ontwerpbestemmingsplan Rembrandtpark

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Nieuw-West van de gemeente Amsterdam maakt overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend, dat het ontwerp bestemmingsplan Rembrandtpark met bijbehorende stukken ter inzage ligt.

De stukken liggen van donderdag 21 juni 2012 tot en met woensdag 1 augustus 2012 ter inzage op de stadsdeelkantoren aan het Osdorpplein 1000, Plein ’40–’45 nr. 1 en Pieter Calandlaan 1, geopend van 09.00 tot 16:00 uur.

De stukken die betrekking hebben op het ontwerpbestemmingsplan zijn digitaal beschikbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0363.F1009BPSTD-OW01

Het bestemmingsplan komt voort uit de wettelijke verplichting om bestemmingsplannen die ouder zijn dan tien jaar te herzien. Met dit bestemmingsplan wordt het beleid van stadsdeel Nieuw-West vertaald in een actuele juridisch planologische regeling. Het bestemmingsplan is hoofdzakelijk conserverend van aard.

Het plangebied wordt begrensd:

  • in het noorden door de Jan Evertsenstraat;

  • in het oosten door de Orteliuskade en Postjeskade;

  • in het zuiden wordt de plangrens gevormd door het zuidelijke gedeelte van het Rembrandtpark;

  • in het westen door de rijksweg A10.

Eenieder kan gedurende de termijn van terinzagelegging bij de deelraad zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke reacties kunnen worden gericht aan de deelraad van stadsdeel Nieuw-West van de gemeente Amsterdam (ter attentie van mevrouw H. Philippart), Postbus 2003, 1000 CA Amsterdam.

U wordt verzocht in uw brief te vermelden tegen welk ontwerpbestemmingsplan een zienswijze wordt ingediend. Voor het mondeling naar voren brengen van zienswijzen kan via telefoonnummer 14 020 met de behandelend ambtenaar een afspraak worden gemaakt.

Amsterdam, 20 juni 2012

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Nieuw-West, A. Baâdoud, voorzitter.

J. Goedhart, secretaris.

Naar boven