Logo Menterwolde
Omgevingsvergunning t.b.v. bouw en afwijking bestemmingsplan (Sappemeersterweg 34, Noordbroek)

Burgemeester en wethouders van Menterwolde maken ingevolge paragraaf 3.3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) het volgende bekend. Zij hebben het voornemen om overeenkomstig artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3 van de Wabo, af te wijken van de regels van het bestemmingsplan en een omgevingsvergunning te verlenen voor het uitbreiden van een woning, op het perceel Sappemeersterweg 34 te Noordbroek.

De omgevingsvergunning en de stukken die daarop betrekking hebben, liggen met ingang van 21 juni 2012 gedurende zes weken ter inzage.

Korte beschrijving beoogde ontwikkeling

Het bestemmingsplan ‘Buitengebied Meeden en Zuidbroek/Noordbroek’ is geldend voor deze locatie. Het plan omvat een overschrijding van de toegestane bebouwde oppervlakte voor woningen met ca. 100 m2. Het gebruik is niet in strijd met het bestemmingsplan.

Waar kunt u het plan inzien?

U kunt de stukken tijdens werkdagen inzien in kamer 203 in het gemeentehuis, Kerkstraat 2 te Muntendam. Tevens kunt u het plan raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en www.menterwolde.nl

Indienen beroep

Op grond van de Algemene Wet Bestuursrecht kan binnen zes weken na de datum van verzending van dit besluit een beroepschrift worden ingediend bij de Arrondissementsrechtbank, sector Bestuursrecht, Postbus 150 te 9700 AD Groningen.

Het beroepschrift moet worden ondertekend en moet tenminste bevatten:

  • a. de naam en het adres van de indiener;

  • b. de dagtekening;

  • c. een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht;

  • d. de gronden van het beroep.

Indien u beroep hebt ingesteld, indien onverwijlde spoed dat vereist, het eveneens mogelijk een voorlopige voorziening te vragen bij de president van de hiervoor genoemde rechtbank.

Naar boven