Logo Castricum
Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan Bedrijventerrein Nieuwelaan Oost en West

Burgemeester en wethouders van Castricum maken als gevolg van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het bestemmingsplan Bedrijventerrein Nieuwelaan Oost en West gewijzigd is vastgesteld door de gemeenteraad bij besluit van 31 mei 2012. De gemeenteraad heeft besloten om geen exploitatieplan vast te stellen voor het bestemmingsplan.

Het bestemmingsplan, het besluit tot vaststelling en alle bijlagen inclusief een compleet overzicht van wijzigingen, liggen van (21 juni t/m 1 augustus) ter inzage in het gemeentehuis van Castricum. Tevens is het plan te raadplegen op www.castricum.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het plangebied bestaat uit het noordelijke deel van Limmen. Het plangebied wordt aan de noordzijde begrensd door de Nieuwelaan en aan de oostzijde door de Oosterzijweg. De zuidelijke en westelijke plangrens wordt gevormd door de Visweg, Rijksweg en de grens tussen het reeds gerealiseerde bedrijventerrein Nieuwelaan West en de naastliggende agrarische percelen.

Het bestemmingsplan voorziet in de realisatie van het bedrijventerrein Nieuwelaan Oost. Daarnaast is het bestemmingsplan conserverend en beheergericht voor de omliggende bebouwing, namelijk bedrijventerrein Nieuwelaan West en de bebouwing langs de Rijksweg, Visweg en Oosterzijweg.

De wijzigingen bestaan uit: tekstuele aanpassingen en aanvullingen van de toelichting en op de verbeelding is een maximale bouwhoogteaanduiding van 7 meter voor het noordoostelijke bouwvlak van Nieuwelaan Oost opgenomen.

Beroep

Een belanghebbende kan binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd een beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag). Voor de behandeling van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

Voorlopige voorziening

De werking van een besluit wordt door indiening van een beroepschrift niet opgeschort. Daarvoor kan, indien onverwijlde spoed dat vereist, een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag); voorwaarde is dat tevens een beroepschrift is ingediend. Voor de behandeling van een verzoek is griffierecht verschuldigd.

Meer informatie: mevr. A. Slokker, afdeling Ontwikkeling, tel. (0251) 661 186.

Naar boven