Logo Nieuwkoop
Ontwerp planwijziging Kern Zevenhoven – Noordeinde (Wijzigingsgebied III – Vlijtlaan), deel A – ‘Mastwijkerhof’

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij, middels artikel 3.6 lid 1 sub a Wet ruimtelijke ordening (Wro), het voornemen hebben om het bestemmingsplan Kern Zevenhoven – Noordeinde (Wijzigingsgebied III) te wijzigen:

  • Voor het Wijzigingsgebied III, plaatselijk bekend als Vlijtlaan (ten noorden) in Zevenhoven wordt de bestemming gewijzigd van ‘Agrarisch’ naar ‘Wonen’ en ‘Verkeer – verblijf’. Het totale wijzigingsplan voorziet in de bouw van 38 woningen, waaronder de herbestemming van één bestaande woning. Het plan wordt in twee delen vastgesteld, waarbij plandeel A voorziet in 34 woningen in de droogmakerij.

De op het wijzigingsplan betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 21 juni 2012 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage bij het Klantcontactcentrum, Teylersplein 1 in Nieuwveen. U kunt de planwijziging ook bekijken op de website van de gemeente, www.nieuwkoop.nl

Zienswijzen

Gedurende deze termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling (op afspraak) zijn zienswijze omtrent het wijzigen van het bestemmingsplan kenbaar maken. De Uniforme Openbare Voorbereidingsprocedure is van toepassing. Schriftelijke zienswijzen kunt u indienen bij het college.

2435 AW

Naar boven