Logo Berkelland
Besluit verlening hogere waarden Wet geluidhinder Spilmansdijk (naast nr. 9) in Beltrum

Voor het bouwplan Spilmansdijk (naast nr. 9) in Beltrum hebben burgemeester en wethouders van Berkelland op 12 juni 2012 besloten om op grond van de Wet geluidhinder hogere waarden vast te stellen voor het geheel vernieuwen en verplaatsen van de bestaande woningen. De twee te bouwen woningen hebben een geluidsbelasting die iets hoger is dan de voorkeurswaarde. Bij geringe overschrijding kan de gemeente hiervoor hogere grenswaarden vaststellen.

Het besluit tot verlening van hogere waarden ligt vanaf 20 juni ter inzage. Tegen dit besluit kan een belanghebbende van 21 juni tot en met 1 augustus 2012 beroep instellen. U moet dan wel tijdig uw zienswijze tegen het ontwerpbesluit bij het college van burgemeester en wethouders hebben ingebracht of kunnen aantonen dat u daartoe redelijkerwijs niet in staat bent geweest. Het beroepschrift moet u sturen aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA in Den Haag.

Website

Deze publicatie en de bijlagen zijn ook te lezen via de gemeentelijke website (www.gemeenteberkelland.nl, onder ‘Actueel’ en ‘Ruimtelijke plannen’).

Naar boven