Logo Berkelland
Vaststellen hogere grenswaarden Wet geluidhinder Oude Eibergseweg 19 in Neede

Burgemeester en wethouders van Berkelland hebben het voornemen om hogere grenswaarden vast te stellen zoals bedoeld in artikel 83 van de Wet geluidhinder. Dit is nodig om, door toepassing van de procedure als bedoeld in artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 3° Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), medewerking te verlenen aan het vervangen van de woning door een nieuwe woning op het perceel Oude Eibergseweg 19 in Neede. De nieuwe woning heeft een geluidsbelasting die iets hoger is dan de voorkeurswaarde. Bij geringe overschrijding kan de gemeente hiervoor hogere grenswaarden vaststellen.

Het ontwerpbesluit met de bijlagen ligt van 20 juni tot en met 31 juli 2012 ter inzage in de Publiekswinkel, Marktstraat 1 in Borculo. Binnen deze termijn van zes weken kan iedereen zienswijzen tegen dit voornemen kenbaar maken bij burgemeester en wethouders. Schriftelijk kan dit door inzending naar Postbus 200, 7270 HA Borculo. Mondeling kan dit na telefonische afspraak via nummer 0545-250 316.

Website

Deze publicatie, het ontwerpbesluit en de bijlagen zijn ook te lezen via de gemeentelijke website (www.gemeenteberkelland.nl, onder ‘Actueel’ en ‘Ruimtelijke plannen’).

Naar boven