Logo Berkelland
Ontwerpbesluit omgevingsvergunning Oude Eibergseweg 19 in Neede

Voor het perceel Oude Eibergseweg 19 in Neede geldt het bestemmingsplan ‘Buitengebied, integrale herziening (Borculo)’. In dit bestemmingsplan staat dat het perceel mag worden gebruikt voor de uitoefening van het agrarisch bedrijf waarbij de bebouwing binnen het aangegeven bebouwingsoppervlak moet worden opgericht.

De gemeente kan hiervan afwijken nadat daarvoor een procedure uit de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) is gevoerd.

De gemeente heeft een aanvraag ontvangen om te mogen afwijken van het geldende bestemmingsplan voor het vervangen van de woning door een nieuwe woning en het oprichten van een berging/carport buiten het bebouwingsoppervlak.

Het ontwerpbesluit ligt met de bijlagen van 20 juni tot en met 31 juli 2012 ter inzage in de Publiekswinkel, Marktstraat 1 in Borculo. Binnen deze termijn van zes weken kan iedereen zijn mening geven over het ontwerpbesluit. Dit heet het indienen van zienswijzen.

U kunt schriftelijk zienswijzen indienen door een brief te sturen naar burgemeester en wethouders van Berkelland, Postbus 200, 7270 HA in Borculo. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke ontwikkeling, telefoon 0545-250 316. Alleen degenen die tijdig zienswijzen indienen, kunnen later beroep instellen tegen een uiteindelijk besluit. Deze publicatie, het ontwerpbesluit en de bijlagen zijn ook te lezen via de gemeentelijke website (www.gemeenteberkelland.nl, onder ‘Actueel’ en ‘Ruimtelijke plannen’).

Naar boven