Logo Stede Broec
Kennisgeving omgevingsvergunning perceel Thea Beckmanweg 47 t/m 89 te Grootebroek

Burgemeester en wethouders van Stede Broec maken bekend dat zij een omgevingsvergunning hebben verleend voor het oprichten van een woongebouw met 22 appartementen op het perceel Thea Beckmanweg 47 t/m 89 te Grootebroek.

De aanvraag en de beschikking met bijbehorende stukken liggen met ingang van 21 juni 2012 gedurende zes weken tijdens de openstelling ter inzage bij de afdeling VROM/Bouwen op de 1e verdieping in het gemeentehuis.

De beschikking is ten opzichte van de ontwerpbeschikking niet gewijzigd.

Tijdens de terinzagelegging kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden die zienswijzen hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking of die niet tijdig hun zienswijze over het ontwerp naar voren hebben gebracht en kunnen aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest.

Het beroep moet schriftelijk worden ingesteld bij de Rechtbank Alkmaar, sector bestuursrecht, postbus 251, 1800 BG Alkmaar.

Het besluit blijft van kracht, ook als daartegen beroep is ingesteld. Een verzoek tot schorsing van het besluit of een verzoek om een voorlopige voorziening kan worden ingesteld bij de Rechtbank. Zo’n verzoek kan alleen worden gedaan als ook beroep is ingesteld.

Aan de rechtbank moet griffierecht worden betaald. Voor de hoogte van het griffierecht wordt verwezen naar www.rechtspraak.nl.

Naar boven