Logo Zoetermeer
Omgevingsvergunning Zegwaartseweg 47, Project Kerkgenootschap De Mormonen

Burgemeester en wethouders van Zoetermeer maken ingevolge artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) juncto art 6.14 van het Besluit Omgevingsrecht en juncto afdeling 3.4 en 3.6 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat op 25 mei 2012 de gevraagde omgevingsvergunning is verleend en is toegezonden.

Vanaf 14 juni 2012, gedurende zes weken, zal de verleende omgevingsvergunning voor het bouwplan op het perceel Zegwaartseweg 47 te Zoetermeer, met bijbehorende stukken ter inzage liggen bij de Omgevingsbalie in de publiekshal van het Stadhuis.

Informatie

Heeft u naar aanleiding van deze publicatie een vraag of wilt u genoemde stukken inzien, dan kunt u terecht bij de Omgevingsbalie in de publiekshal van het Stadhuis, Stadhuisplein 1, Zoetermeer.

De Omgevingsbalie is geopend op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur en op vrijdag aansluitend tot 19.30 uur. Voor het maken van een afspraak of een mondelinge toelichting kunt u bellen naar telefoonnummer 14 079. Deze publicatie is digitaal raadpleegbaar op de website van de gemeente Zoetermeer: www.zoetermeer.nl. De omgevingsvergunning met bijbehorende stukken is digitaal raadpleegbaar bij www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zoetermeer, 8 juni 2012

Burgemeester en wethouders van Zoetermeer, de secretaris, H.M.M. Koek.

De burgemeester, J.B. Waaijer.

Naar boven