Logo Deventer
Besluit vaststelling hogere grenswaarden bestemmingsplan ‘De Wijtenhorst en Douweler Leide, 1e partiële herziening’

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer deelt mee dat van 21 juni tot en met 1 augustus 2012 ter inzage ligt:

  • Het bestluit vaststelling hogere grenswaarden bestemmingsplan ‘De Wijtenhorst en Douweler Leide, 1e partiële herziening‘.

Inhoud

De Wijtenhorst wordt in tegenstelling tot eerdere plannen ook ontsloten via de Nico Bolkensteinlaan. Door deze aansluiting kan een deel van de geplande geluidswal niet worden aangelegd. Hierdoor komt voor 2 geprojecteerde woningen de geluidsbelasting 1 dB hoger dan de voorkeursgrenswaarde van 48 dB(A).

Inzien

Het besluit tot verlening van deze hogere grenswaarde met de daarop betrekking hebbende stukken liggen van 21 juni tot en met 1 augustus 2012 voor iedereen ter inzage bij Publiekszaken (Leeuwenbrug 81), de gemeentelijke informatiebalie in de Openbare Bibliotheek (Brink 70) en in de Wijkwinkel in Schalkhaar (Lindeboomsweg 1a–3 in Schalkhaar).

Reageren

Gedurende de genoemde termijn dat het besluit ter inzage ligt, kan een belanghebbende die tijdig zienswijzen tegen het ontwerp besluit hogere grenswaarden heeft ingediend en belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich met zijn zienswijzen tot het college van burgemeester en wethouders te wenden, beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om een voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Naar boven