Logo Amsterdam
Kennisgeving Voorbereidingsbesluit Amstel III

Burgemeester en wethouders van Amsterdam maken ingevolge artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening het volgende bekend:

De gemeenteraad van Amsterdam heeft in zijn vergadering van 23 mei 2012, nummer 60/280, besloten dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor het plangebied Amstel III. Het gebied wordt globaal begrensd aan de:

  • noordzijde door de Burgemeester Stramanweg, de Holterbergweg, de Hoogoorddreef;

  • westzijde door de oostelijke zijde van rijksweg A2;

  • zuidzijde door de Tafelbergweg (vanaf de westzijde ter hoogte van de kavels van het grenshospitium en de jeugdgevangenis op de nummers 8 en 10), doorlopend in de Meibergdreef (langs de watergang aan de zuidzijde daarvan), deze watergang volgend langs de zuidzijde van het busstation Holendrecht en doorlopend tot de oostelijke teen van het talud van het spoor Amsterdam–Utrecht;

  • oostzijde door de teen van het oostelijk talud van het spoor Amsterdam–Utrecht.

Het voorbereidingsbesluit treedt in werking met ingang van 21 juni 2012 en geldt voor een periode van één jaar.

Dit voorbereidingsbesluit ligt ter inzage met ingang van 21 juni 2012 gedurende een termijn van zes weken op de volgende adressen:

  • Het Voorlichtingsloket van het stadhuis, Amstel 1, Amsterdam. Bel voor openingstijden 14 020 of kijk op www.centrum.amsterdam.nl.

  • Het stadsdeel Zuidoost, Anton de Komplein 150, Amsterdam. Bel voor openingstijden 14 020 of kijk op www.zuidoost.amsterdam.nl.

Het voorbereidingsbesluit is digitaal raadpleegbaar via www.amsterdam.nl/ruimtelijkeplannen.

Tegen dit besluit staat geen bezwaar of beroep open.

Amsterdam, 20 juni 2012

Burgemeester en wethouders, A. van Gils secretaris.

E.E. van der Laan, burgemeester.

Naar boven