Logo Súdwest-Fryslân
Verzoek hogere waarde Wet geluidhinder voor Lemmerweg (N354)

Burgemeester en wethouders van Súdwest-Fryslân geven er kennis van dat zij voornemens zijn een hogere waarde als bedoeld in artikel 83 van de Wet geluidhinder vast te stellen voor de geluidsbelasting vanwege wegverkeerslawaai van de Lemmerweg (N354).

Inhoud

In het ontwerpbestemmingsplan Sudergoweg 54/56 te IJlst wordt de mogelijkheid geboden op het perceel Sudergoweg 54/56 te IJlst een woonvoorziening te realiseren. In verband met het overschrijden van de voorkeursgrenswaarde is het vaststellen van een hogere waarde wenselijk.

Ter inzage

Op grond van afdeling 3:4 van de Algemene Wet Bestuursrecht in relatie met artikel 110c, lid 1 van de Wet Geluidhinder ligt het ontwerpbesluit met ingang van 22 juni tot en met 2 augustus 2012 voor eenieder ter inzage op de gemeenteloketten.

Reageren

Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder schriftelijk zijn zienswijze over het ontwerpbesluit hogere grenswaarde naar voren brengen. Uw reactie kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van Súdwest Fryslân, Postbus 10.000, 8600 HA te Sneek.

Indien gewenst kunt u een afspraak maken voor het indienen van een mondelinge zienswijze. Om praktische redenen verdient het aanbeveling een dergelijke afspraak te maken uiterlijk 14 dagen voor het einde van de inzagetermijn. U kunt hiervoor contact opnemen met de heer A. Kort van de afdeling Backoffice Ruimtelijke Ordening via telefoonnummer 0515-489000.

Naar boven